Den amerikanska arméns satellitkonstellation kommer att vara i drift mellan 2025 och 2027

Under ett webinar organiserat av DARPA, angav brigadgeneral Rob Collins som befallde ledningskontoret för programmet Command, Control, Communication-Tactical, känt av akronymen PEO C3T, att konstellationen av kretsande satelliter US Army medium och low kommer att vara operativt mellan åren 2025 och 2027. Detta program ger, precis som DARPA Blackjack-program, för att förse den amerikanska armén med ett stort antal satelliter att implementera den informationscentrerade strategin för samarbete och multi-domain-engagemang under utveckling vid Pentagon, och i synnerhet för att skydda tillgången till erkännande- och kommunikationssystem som är väsentliga för denna doktrin.

WGS Defense News | Kooperativt engagemang | Åtaganden med flera domäner
Konstellationen av amerikanska armésatelliter kommer att vara i drift mellan 2025 och 2027 3

Det finns 75 % av denna artikel kvar att läsa, prenumerera för att få tillgång till den!

Metadefense Logo 93x93 2 Försvarsnyheter | Kooperativt engagemang | Åtaganden med flera domäner

den Klassiska abonnemang ge tillgång till
artiklar i sin fullständiga versionoch utan reklam,
från 1,99 €.


För vidare

SOCIALA NÄTVERK

Senaste artiklarna