Ryssland ska utveckla en egen drönare av typen Loyal Wingman

Den ryska luftfartsgruppen Kronstadt avslöjade cse en lojal Wingman-typ drönare till förmån för det ryska flygvapnet. Med hänvisning till med namnet Grom (åska) skulle drönaren ha en maximal startvikt på 7 ton och skulle kunna transportera 2 ton last. Dess dimensioner, med en längd på 13,8 m, en vingbredd på 10 meter och en höjd på 3,8 meter, placerar enheten i kategorin Australian Loyal Wingman-projekt baserat på Boeing AirPower Teaming System eller ATS, 12 meter lång, där XQ-58A Valkyrie av amerikanska Kratos överstiger inte 9 meter.


LOGO meta försvar 70 Försvarsnyheter | Stridsdrönare | Militära drönare och robotik

Resten av den här artikeln är endast för prenumeranter

den Klassiska abonnemang ge tillgång till
alla artiklar utan reklam, från €1,99.


Nyhetsbrev prenumeration

Registrera dig för Meta-Defense nyhetsbrev att ta emot
senaste modeartiklarna dagligen eller veckovis

- Annons -

För vidare

SOCIALA NÄTVERK

Senaste artiklarna