US Navy reparationsfunktioner för låga i konflikt med Kina

Observationen av kontreadmiral Eric Ver Hag, befälhavare för kontoret som övervakar underhåll och modernisering av amerikanska marinfartyg, är slutgiltig. Enligt honom har USA: s flotta idag inte tillräcklig industriell kapacitet för att underhålla och modernisera sin flotta under fredstid. Om en konflikt skulle bryta ut, förutspår den amerikanska generaldirektören och hänvisar, utan att citera den, till Kina, skulle den amerikanska marinen helt enkelt inte ha möjlighet att reparera skadade fartyg tillräckligt snabbt för att stödja militära åtgärder i tid.

Denna upptäckt återspeglar resultaten från en intern United States Marine Corps-studie, som publicerades tidigare i år, och som betonade bristen på tillräckligt industriellt svar för att reparera amerikanska marinfartyg i del av en konflikt med hög intensitet. Omvänt har andra länder, som Kina men också Ryssland, moderniserat och ökat sin kapacitet på detta område avsevärt, så att även med en större startflotta skulle USA mycket snabbt kunna komma i underkant. digital om en konflikt skulle bestå.

Burke jagare News Defense | Arméns budgetar och försvarsinsatser | Militära marinkonstruktioner
Underhållet av US Navy-fartyg är nu föremål för många förseningar, vilket skapar strukturell förslitning även när det operativa trycket fortsätter att öka.

Det finns 75 % av denna artikel kvar att läsa, prenumerera för att få tillgång till den!

Metadefense Logo 93x93 2 Försvarsnyheter | Försvarsmaktens budgetar och försvarsinsatser | Militära marinkonstruktioner

den Klassiska abonnemang ge tillgång till
artiklar i sin fullständiga versionoch utan reklam,
från 1,99 €.


För vidare

SOCIALA NÄTVERK

Senaste artiklarna