USA: s försvarsindustri organiserar för att utvidga tillverkningen av prototyper

- Annons -

Gruppen som samlar landets försvarsindustri i USA, National Armaments Consortium, har i samarbete med Ordnance Technology Consortium från Department of Defense och Army Army Contracting Command från den amerikanska armén meddelat lanseringen av ett initiativ för att påskynda och utöka omvandlingen av försvarsforskning till prototyper.

Konkret, den NAC har för avsikt att spela rollen som centraliserande organ att underlätta och påskynda finansieringen av projekt och design av prototyper, så att både byrån för sina medlemmar som begär finansiering från försvarsdepartementet och för DoD själv minskar, vilket till stor del minskar det lämpliga förfarandet. Detta initiativ svarar på den snabba ökningen av antalet projekt som pilotförs av eller för DoD, som når 650 aktiva projekt idag och berikas av 150 nya projekt varje år, och att med omorganisationen av det amerikanska försvaret förväntar sig NAC framväxten av en våg av 350 nya filer och nästan 1.400 nya vitböcker.

Arquus factory News Defense | Arméns budgetar och försvarsinsatser | FÖRENTA STATERNA
Om väst har perfekt kontroll över hanteringen av FoU och de industriella faserna av försvarsprojekt är utformningen av prototyper en svag länk som leder till en stor förlust av energi och kunskap inom sektorn.

LOGO meta försvar 70 Försvarsnyheter | Försvarsmaktens budgetar och försvarsinsatser | FÖRENTA STATERNA

Resten av den här artikeln är endast för prenumeranter

den Klassiska abonnemang ge tillgång till
alla artiklar utan reklam, från €1,99.

- Annons -

Nyhetsbrev prenumeration

Registrera dig för Meta-Defense nyhetsbrev att ta emot
senaste modeartiklarna dagligen eller veckovis

- Annons -

För vidare

SOCIALA NÄTVERK

Senaste artiklarna