Kina stärker sin militära marina industriella kapacitet ... igen!

Var kommer det att stoppa? En legitim fråga när vi vet att efter att ha moderniserat och utvidgat produktionskapaciteten hos sina varv avsedda att tillverka stridande ytenheter, så att en produktion av fregatter, förstörare och kryssare utan jämförelse med USA, och efter att ha börjat arbeta för att modernisera och utöka produktionskapaciteten för mycket stora fartyg, liksom hangarfartyg och assault-helikopterbärare, visar nya satellitbilder att Peking har utökat sin Bohai marinindustriområde, som tillverkar kärnbåtar för Folkets befrielsearmé (MAPL) PLAN står för den engelska förkortningen.

Faktum är att bilder från Kompsat-företaget visar att infrastrukturerna på plats har utvecklats kraftigt under de senaste månaderna, vilket möjliggjorde en betydande ökning av produktionen av kärnkraftsattack ubåtar och kärnkrafts ubåtar för att skjuta upp missiler, produktion av attackubåtar med konventionell anaerob framdrivning utförs på en annan plats. enligt analysen gjord av ubåtens flottaxpert HI Sutton, har en ny konstruktionshall lagts till i stora salen, vilket skulle göra det möjligt att öka produktionen av sektioner och därmed av fartyg.

China Navy Bohai Shipyard News Defense | Kärnvapen | Militära sjökonstruktioner
Ögonblicksbild av den 19 september 2020 från Kompsat analyserad av HI Sutton från Bohaï-webbplatsen

Det finns 75 % av denna artikel kvar att läsa, prenumerera för att få tillgång till den!

Metadefense Logo 93x93 2 Försvarsnyheter | Kärnvapen | Militära marinkonstruktioner

den Klassiska abonnemang ge tillgång till
artiklar i sin fullständiga versionoch utan reklam,
från 1,99 €.


För vidare

SOCIALA NÄTVERK

Senaste artiklarna