Ligger Lockheed-Martin bakom US Air Force's Secret Fighter Program?

I mitten av september förvånade chefen för förvärv av det amerikanska flygvapnet och den starka mannen av programmen för det första världsflygvapnet sin publik genom att meddela att det amerikanska flygvapnet på ett år hade byggt en demonstrant kopplad till det nya programmet för tunga stridsflygplan avsedda att ersätta F15 och F22 inom tio år, nästa generations Air Dominance Program. Å andra sidan gav "tsaren" från US Air Force-programmen ingen information om de (n) industri (er) som utförde detta arbete, målet var då att lägga fram det nya designparadigmet som följer av modellen för Digital Century-serien.

Rykten hade spridit sig över Atlanten i många år, och alla större tillverkare, från Northrop-Grumman till Boeing, närmade sig vid ett tillfälle Will Willers operativa privilegierade industripartner. Spänningen kan ta slut nu, med uttalanden som tydligt saknar subtilitet från Lockheed-Martin CFO Ken Possenriede som vid tillfälle av en presentation av företagets intäktsutveckling sa att specialprojektavdelningen för företaget, divisionen "Skunk Works" som särskilt utvecklade legendariska flygplan som U2, SR-71 och F117A, skulle uppleva tvåsiffrig tillväxt under de kommande månaderna, vilket är kopplat till genomförandet av ett konfidentiellt program.

header advaero airdominance Defense News | Stridsflygplan | Militärt flygplanskonstruktion
US Air Force's Next Generation Air Dominance-program sett av Lockheed-Martin

Det finns 75 % av denna artikel kvar att läsa, prenumerera för att få tillgång till den!

den Klassiska abonnemang ge tillgång till
artiklar i sin fullständiga versionoch utan reklam.

Meta-Defense firar 5-årsjubileum!

LOGO meta försvar 114 Försvarsnyheter | Stridsflygplan | Militärt flygplanskonstruktion

- 20% på ditt Classic- eller Premium-abonnemang, med kod Metanniv24, jusqu'au Endast 21 maj !

Erbjudandet gäller från 10 till 21 maj för onlineprenumeration av en ny Classic eller Premium, års- eller veckoprenumeration på Meta-Defense webbplats.


För vidare

SOCIALA NÄTVERK

Senaste artiklarna