Förenade Arabemiraten vill beställa 50 F35A från Lockheed-Martin

- Annons -

Beställningen för F35A från Förenade Arabemiraten efter undertecknandet av ett fördrag för att normalisera förhållandet mellan Abu Dabi och Jerusalem blir mer och mer exakt. Enligt vissa indirekta källor avser UAE-myndigheterna att beställa 50 F35A för ett belopp på mer än 10 miljarder dollar och vill att ordern ska valideras av Washington före slutet av 2020. President Trump fortsätter till denna titel att slåss mot Kongressen och alla institutioner som är inblandade i processen för att erhålla nödvändiga godkännanden och för att kunna meddela avslutandet av denna order, vilket också kommer att markera konkretiseringen av det avtal som undertecknades av de två medelklassens huvudstäder. oriental för en månad sedan .

F35 fabriken Nyheter Försvar | Stridsflygplan | Militärt flygplanskonstruktion
Emiratins order representerar en betydande volym aktivitet eftersom amerikanska försvarsföretag tvingas säga upp många av sina anställda

LOGO meta försvar 70 Försvarsnyheter | Stridsflygplan | Militärt flygplanskonstruktion

Resten av den här artikeln är endast för prenumeranter

den Klassiska abonnemang ge tillgång till
alla artiklar utan reklam, från €1,99.

- Annons -

Nyhetsbrev prenumeration

Registrera dig för Meta-Defense nyhetsbrev att ta emot
senaste modeartiklarna dagligen eller veckovis

- Annons -

För vidare

SOCIALA NÄTVERK

Senaste artiklarna