Hörde trauma av brittiska stridsvagnsbesättningar som enligt uppgift är kopplade till brittiska arméns hjälmar

La Brittiska armén har just utfärdat en order som begränsar exponeringstiden för bepansrade personellbärare ombord på fordon från 5 timmar för vissa typer av bepansrade fordon, till maximalt 55 minuter för andra modeller, på grund av en defekt som observerats i hjälmarna som används av dessa soldater, enligt till Brittiska dagstidningen The Times. Syftet med denna försiktighetsåtgärd är att skydda de väpnade styrkornas personal samtidigt som antalet hörselskador på brittiska pansarbesättningar har ökat avsevärt. En fördjupad undersökning ska pågå för att fastställa om de hjälmar som används av besättningar för att kommunicera ombord på pansarfordon faktiskt är inblandade i detta fall.


Det finns 75 % av denna artikel kvar att läsa, prenumerera för att få tillgång till den!

Metadefense Logo 93x93 2 Pansarfordonskonstruktion | Militär träning och övningar | Flash försvar

den Klassiska abonnemang ge tillgång till
artiklar i sin fullständiga versionoch utan reklam,
från 1,99 €.


För vidare

SOCIALA NÄTVERK

Senaste artiklarna