Utvecklar Kina en ny smygstridsflygplan eller drönare?

De senaste veckorna har de militära flygnyheterna från Kina varit minst sagt rika med den officiella presentationen av J-16D, elektronisk krigföring version av det kinesiska stridsflygplanet, samt med bekräftelse av förekomsten av en tvåsitsig version av den tunga stealth-fightern J-20, såväl somDen första (observerade) flygningen av den nya kinesiska 5:e generationens ombordjaktplan, för närvarande betecknad J-35. Det verkar dock som att kinesiska ingenjörer fortfarande har andra stora nyheter i utvecklingen, som observerats en västerländsk satellit den 29 oktober under en passage ovanför flygplanstillverkaren Chengdus forsknings- och utvecklingsanläggningar, redan vid ursprunget till enaktörsjaktplanet J-10 och det tunga smygplanet J-20. En ögonblicksbild visar verkligen ett nytt stort flygplan med de formegenskaper som oftast ges till sjätte generationens stridsflygplan som designas i USA och Europa.


Det finns 75 % av denna artikel kvar att läsa, prenumerera för att få tillgång till den!

Metadefense Logo 93x93 2 Fighter Aviation | Konstruktion av militära flygplan | Stridsdrönare

den Klassiska abonnemang ge tillgång till
artiklar i sin fullständiga versionoch utan reklam,
från 1,99 €.


För vidare

SOCIALA NÄTVERK

Senaste artiklarna