US Marines Corps vill revolutionera sin personalstrategi för att möta Kina

Sedan hans ankomst i spetsen för Förenta Staternas Marinkår i mars 2019 General David H. Berger genomförde ett enormt transformationsprojekt för denna elitenhet. Medan kåren efter det kalla krigets slut gradvis hade utvecklats till en högkvalitativ mekaniserad infanterienhet, brett utplacerad i till exempel Afghanistan och Irak, var den tvungen att djupt störa själva strukturen för denna professionella armé för att återgå till sitt grundläggande uppdrag , amfibieöverfallet, i synnerhet för att kunna möta den potentiella utmaning som moderniseringen av den kinesiska folkets befrielsearmé innebär. För detta började general Berger med att utplåna alla arv från denna period efter kalla kriget, i synnerhet hans Abrams stridsvagnsenheter och mycket av hans fältartilleri, i syfte att återställa hans enheter till den lätthet och flexibilitet som är nödvändig för deras huvuduppdrag. .

Efter detta åtog sig general Berger att ändra kårens engagemangsdoktrin, genom att helt integrera de nya funktionerna som erbjuds av doktrinen Joint All-Domain Command and Control av Pentagon. Målet som har meddelats sedan dess är att tillåta små autonoma och mobila enheter att slåss självständigt, särskilt genom förvärv av nya utsedda lätta attackfartyg. Lätta amfibiska krigsskepp kapabla att sätta in och stödja en styrka på 70 marinsoldater och deras utrustning, samtidigt som de erbjuder betydande interoperabilitetsförmåga för att upprätthålla fördelen med koncentrationen av eldkraft, utan att behöva gå igenom den koncentration av styrkor som nu utsätter för avlägsna och formidabla fiendens anfall mot församlingar av trupper. Detta tillvägagångssätt krävde också en genomgripande modifiering av strukturen för kårens stridsenheter, som traditionellt utvecklas i kompaniets skala, vilket gör det möjligt att alltid ha all den kompetens som krävs för genomförandet av operationer.

LightAmphibiousAssaultShip US Marines Defense Analysis | Amfibieanfall | FÖRENTA STATERNA
Det lätta amfibiska krigsskeppet kommer att tillåta marina enheter att distribuera snabbt och autonomt över ett brett område

Det är för att möta detta behov som general Berger offentliggjorde i går en ny strategi för att rekrytera, utbilda och behålla marinsoldater sig själva. Enligt honom, om kroppen skulle möta krafter som de från den kinesiska folkets befrielsearmé, skulle den inte ha inte heller den numeriska fördelen, eller till och med teknisk fördel, och dess enda mervärde vilar därför på marinsoldaterna själva. Det är därför inte längre fråga om att förlita sig på en trupp som huvudsakligen består av unga rekryter i åldrarna 18 till 20, varav 3/4 kommer att lämna kåren efter sitt första engagemang, det är nu viktigt att förlita sig på erfaren, utbildad militär personal. i flera positioner, kunna tala flera främmande språk, och särskilt mer mogna än de unga marinsoldater som utgör huvuddelen av trupperna idag.


Det finns 75 % av denna artikel kvar att läsa, prenumerera för att få tillgång till den!

den Klassiska abonnemang ge tillgång till
artiklar i sin fullständiga versionoch utan reklam.

Meta-Defense firar 5-årsjubileum!

LOGO meta försvar 114 Analyserar försvar | Amfibieöverfall | FÖRENTA STATERNA

- 20% på ditt Classic- eller Premium-abonnemang, med kod Metanniv24, jusqu'au Endast 21 maj !

Erbjudandet gäller från 10 till 21 maj för onlineprenumeration av en ny Classic eller Premium, års- eller veckoprenumeration på Meta-Defense webbplats.


För vidare

SOCIALA NÄTVERK

Senaste artiklarna