Måndagen den 26 februari 2024

Typhoon , FREMM, M-346: Italien skulle vara nära att underteckna ett superkontrakt på 12 miljarder euro i Egypten

- Annons -

Efter flera års förhandlingar skulle Kairo vara nära att realisera det viktigaste försvarskontraktet i dess historia, genom att från Rom beställa 24 Typhoon -stridsflygplan, 4 FREMM-fregatter, 20 beväpnade patrullbåtar, 20 M-346 träningsflygplan och en observationssatellit, för ett belopp som överstiger 12 miljarder euro.


LOGO meta försvar 70 Analyserar försvar | Tränings- och attackflygplan | Stridsflygplan

Resten av den här artikeln är reserverad för prenumeranter

- Annons -

Klassiska prenumerationer ger tillgång till alla artiklar utan reklam , från €1,99.


- Annons -
Fabrice Wolf
Fabrice Wolfhttps://meta-defense.fr/fabrice-wolf/
Fabrice, en före detta flygpilot för fransk sjöfart, är redaktör och huvudförfattare till webbplatsen Meta-defense.fr. Hans expertområden är militär flygteknik, försvarsekonomi, luft- och ubåtskrigföring och Akita inu.

För vidare

SOCIALA NÄTVERK

Senaste artiklarna