US Space Force vill integrera flottan av kommersiella satelliter i sitt serviceerbjudande till de väpnade styrkorna

starlink satellit internet nätverksabonnemang elon muusk 1200x800 1 e1682332655542

I händelse av en konflikt, i synnerhet en större konflikt, kan de amerikanska arméerna förlita sig på vissa lagbestämmelser för att utöka sina respektive flottor och därmed möta växande behov, särskilt när det gäller logistik. Det är fallet med det amerikanska flygvapnet, som har avtal och rutiner med de stora amerikanska flygbolagen, som utgör en reserv av kommersiella ökningar som kan mobiliseras vid behov. En liknande anordning, även om den är mycket mindre omfattande, finns för den amerikanska flottan. Det är genom att hämta inspiration från dessa enheter som den nyskapade amerikanska rymdstyrkan avser att förlita sig på den enorma flottan av amerikanska kommersiella satelliter, för att förstärka, förlänga eller till och med komplettera de befintliga amerikanska militärsatelliterna eller de som håller på att utplaceras. Hur som helst, det är meningen. uttalanden från överste Richard Kniseley, chef för det nybildade Commercial Space Office, vid det nyligen genomförda rymdsymposiet i Colorado Springs.


Resten av den här artikeln är endast för prenumeranter -

Artiklar med fullständig åtkomst är tillgängliga i avsnittet "Gratis artiklar". Flash-artiklar är öppna i full version i 48 timmar. Prenumeranter har tillgång till analys- och sammanfattningsartiklarna i sin helhet. Artiklar i Arkiv (mer än två år gamla) är reserverade för Premium-prenumeranter.

- 15 % på ditt abonnemang Classic eller Premium (månadsvis eller årligen) med koden Tillbaka till skolan23
Endast fram till 30 september!


Dela artikeln:

Om du vill veta mer