Den amerikanska kongressen sätter sina parlamentariker runt ett krigsspel för att förstå insatserna i ett krig med Kina

Krigsspel, eller krigsspel, används ofta av militären och personalen för att bättre förstå insatserna för en potentiell konflikt, eller en möjlig taktisk situation. Å andra sidan används de mycket mindre ofta för att förmedla ett budskap till parlamentariker och politiker. Det var emellertid det tillvägagångssätt som gjordes för några dagar sedan, den 19 april, i USA:s kongress, som samlade några av medlemmarna i representanthusets försvarskommitté, ca.ett krigsspel som simulerar en stor bolånekris mellan USA och Kina kring Taiwanfrågan. För tillfället spelade de amerikanska parlamentarikerna det blå laget, de amerikanska styrkorna, medan flera experter från tankesmedjan Center of New American Security spelade de kinesiska röda styrkorna.


Det finns 75 % av denna artikel kvar att läsa, prenumerera för att få tillgång till den!

Metadefense Logo 93x93 2 USA | Flash Defense | Militär planering och planer

den Klassiska abonnemang ge tillgång till
artiklar i sin fullständiga versionoch utan reklam,
från 1,99 €.


För vidare

1 KOMMENTAR

SOCIALA NÄTVERK

Senaste artiklarna