Försvann en rysk kryssningsmissil i den polska skogen?

De polska myndigheterna har varit i kaos i flera timmar efter det upptäckten av resterna av vad som ser ut som en missil med inskriptioner på ryska markerade på, i skogen Bydgoszcz, cirka hundra kilometer från den rysk-polska gränsen till enklaven Kaliningrad. Enligt den första tillgängliga informationen verkar föremålet "flera meter långt" delvis ha varit nedgrävt i marken, och detta i flera dagar. Dessutom finns det inget som tyder på att han faktiskt är beväpnad med en stridsspets, eller åtminstone har denna ännu inte hittats, även om den aktivt eftersöks av den statliga tjänsten på plats.


Det finns 75 % av denna artikel kvar att läsa, prenumerera för att få tillgång till den!

Metadefense Logo 93x93 2 Militära allianser | Stridsflygplan | Awacs och elektronisk krigföring

den Klassiska abonnemang ge tillgång till
artiklar i sin fullständiga versionoch utan reklam,
från 1,99 €.


För vidare

SOCIALA NÄTVERK

Senaste artiklarna