KMW och Rheinmetall kommer överens för att undvika stämning över Leopard 2

Tisdagen den 2 maj skulle konfrontera de två tyska jättarna i konstruktionen av tyska pansarfordon och militära landfordon, Krauss-Maffei Wegmann och Rheinmetall, inför domstolen i München, angående tankens immateriella rättigheter Leopard 2A4. Några dagar tidigare hade Rheinmetalls vd, Armin Papperger, faktiskt uppskattat i en intervju som gavs till den schweiziska tyskspråkiga nyhetssajten Neue Zürcher Zeitung att hans företag innehade den immateriella egendomen rörande Leopard 2A4, denna modell har använts som grund för konstruktionen av den nya KF-51-tanken Panther presenterades av Rheinmetall under utställningen Eurosatory 2022. Uppenbarligen var dessa uttalanden inte alls i smaken hos Krauss-Maffei Wegmann, designern och huvudentreprenören för Leopard 2, som särskilt har säkerställt det progressiva underhållet av den nationella och internationella parken i mer än 30 år. Inför Pappergers vägran att ompröva sina kommentarer, kallade KMW Rheinmetall till tyska domstolar för att lösa frågan.


Det finns 75 % av denna artikel kvar att läsa, prenumerera för att få tillgång till den!

Metadefense Logo 93x93 2 Tyskland | MBT stridsvagnar | Konstruktion av pansarfordon

den Klassiska abonnemang ge tillgång till
artiklar i sin fullständiga versionoch utan reklam,
från 1,99 €.


För vidare

SOCIALA NÄTVERK

Senaste artiklarna