Efter Nederländerna kunde det israeliska långdistansartillerisystemet PULS förföra Spanien

För några dagar sedan meddelade den spanska armén att den hade för avsikt att, inom ramen för moderniseringen av sin artillerikapacitet, 12 långdistansartillerisystem för att beväpna två batterier inom Grupo de Artillerie Lanzacohetes de Campaña (Field Rocket Artillery Group) eller GALCA. För de spanska styrkorna, liksom för majoriteten av de väpnade styrkorna i Europa, handlar det om att förstärka insatskapaciteten i termer av hög intensitet, och om att förstärka slagkapaciteten i djupet av fiendens anordning, vars effektivitet har visats i Ukraina, särskilt när flygvapnet i stort sett har neutraliserats. Uppskattningen av den spanska generalstaben överraskade dock ingen i Madrid. För några månader sedan inleddes ett omfattande internationellt samråd i syfte att skaffa dessa system.


Det finns 75 % av denna artikel kvar att läsa, prenumerera för att få tillgång till den!

den Klassiska abonnemang ge tillgång till
artiklar i sin fullständiga versionoch utan reklam.

Meta-Defense firar 5-årsjubileum!

LOGO meta defense 114 Bygga pansarfordon | Försvarskontrakt och anbudsförfaranden | Spanien

- 20% på ditt Classic- eller Premium-abonnemang, med kod Metanniv24, jusqu'au Endast 21 maj !

Erbjudandet gäller från 10 till 21 maj för onlineprenumeration av en ny Classic eller Premium, års- eller veckoprenumeration på Meta-Defense webbplats.


För vidare

SOCIALA NÄTVERK

Senaste artiklarna