Den nya turkiska TF-X Kaan fighter kommer att bli dyrare än väntat

Det råder ingen tvekan om att den turkiska försvarsindustrin har gjort bländande framsteg under de senaste 15 åren, vilket fört landet ett stenkast från strategisk autonomi, samt spelat en nu mycket viktig roll för den internationella beväpningen. Medan vissa program har försenats eller försvårats av västerländska sanktioner efter det militära ingripandet i norra Syrien mot de kurdiska styrkorna som kämpar mot Islamiska staten, till exempel inom helikoptrar, har andra drivit landet i framkanten av tekniska färdigheter i deras respektive områden, såsom inom området stridsdrönare eller militära fartyg.


Det finns 75 % av denna artikel kvar att läsa, prenumerera för att få tillgång till den!

Metadefense logotyp 93x93 2 Fighter aviation | Konstruktion av militära flygplan | Flash försvar

den Klassiska abonnemang ge tillgång till
artiklar i sin fullständiga versionoch utan reklam,
från 1,99 €.


För vidare

SOCIALA NÄTVERK

Senaste artiklarna