Den italienska flottan beställer 3 nya stora LXD-anfallsfartyg på 16.500 XNUMX ton

Den italienska flottan har i femton år blivit prioritet för Roms militära ansträngning, för att göra den till den mäktigaste sjöstyrkan i Medelhavsbassängen, utan också i många aspekter av den gamla kontinenten, genom att överträffa den franska flottan och den mycket mäktiga kungliga flottan i detta område. För att göra detta förlitar sig Rom på den mycket dynamiska industrikoncernen Fincantieri, och på uthålliga investeringar. Sedan 2007 har Marina Militare således tillåtit att betjäna 2 luftvärnsjagare av Horizon-klassen, 8 FREMM-fregatter av Bergamini-klassen, 3 tunga patrullbåtar motsvarande PPA-fregatter av Thaon di Revel-klassen, det stora logistikfartyget Vulcano samt hangarfartyg Cavour och trieste.


Det finns 75 % av denna artikel kvar att läsa, prenumerera för att få tillgång till den!

Metadefense Logo 93x93 2 Amfibieanfall | Militär sjöbyggnad | Försvarskontrakt och anbudsförfaranden

den Klassiska abonnemang ge tillgång till
artiklar i sin fullständiga versionoch utan reklam,
från 1,99 €.


För vidare

1 KOMMENTAR

Kommentarer är stängda.

SOCIALA NÄTVERK

Senaste artiklarna