Efter stridsvagnarna, mot en ny europeisk kakofoni om stridsflygplan för Ukraina

Leveransen av stridsflygplan var en av utmaningarna under Ukrainas president Volodymyr Zelenskys senaste Europaturné. Och faktiskt har ämnet diskuterats med Tysklands förbundskansler Olaf Scholz samt Frankrikes president Emmanuel Macron och Storbritanniens premiärminister Rishi Sunak. Om de två sistnämnda redan har meddelat att de är redo att utbilda ukrainska besättningar för att flyga Nato-flygplan, så har varken Frankrike eller Storbritannien, lika lite som Tyskland, F-plan. -16, det senare verkar dock ha Kievs och särskilt förmånerna. av Nato för att stödja Ukraina.


Det finns 75 % av denna artikel kvar att läsa, prenumerera för att få tillgång till den!

Metadefense Logo 93x93 2 Tyskland | Militära allianser | Stridsflygplan

den Klassiska abonnemang ge tillgång till
artiklar i sin fullständiga versionoch utan reklam,
från 1,99 €.


För vidare

Alla

1 KOMMENTAR

Kommentarer är stängda.

SOCIALA NÄTVERK

Senaste artiklarna

Meta-försvar

GRATIS
SIKT