Royal Navy föredrar det amerikanska vertikala uppskjutningssystemet Mk41 framför det europeiska SYLVER för sina Type 31 fregatter

2015, inför en försvarsbudget som förblev lägre än behoven, reducerade den nya British Defense Review formatet för Type 26 anti-ubåtsfregatterprogrammet, avsett att ersätta de 13 Type 23 fregatter av Duke-klassen, till 8 fartyg. Samtidigt, för att upprätthålla ett format av 20 stora stridsytenheter, det vill säga 7 typ 45 luftvärnsjagare och 13 fregatter, åtog sig London att lansera designen av en ny lättare och framför allt mycket mer ekonomisk fregatt än Type 26. Sålunda, i december 2018, skilde Royal Navy till förmån för Babcocks Arrowhead 140-modell för dess framtida Type 31 fregatt, som kommer att beställas från 5 exemplar till en särskilt låg kostnad £250 miljoner per enhet exklusive system och £400 miljoner inklusive system.


Det finns 75 % av denna artikel kvar att läsa, prenumerera för att få tillgång till den!

Logo Metadefense 93x93 2 Contrats et Appels d'offre Défense | Exportations d'armes | Flash Défense

den Klassiska abonnemang ge tillgång till
artiklar i sin fullständiga versionoch utan reklam,
från 1,99 €.


För vidare

1 KOMMENTAR

Kommentarer är stängda.

SOCIALA NÄTVERK

Senaste artiklarna