Polen förhandlar om förvärv av svenska Saabs tidigvarningsflygplan

Som vi vet har Polen under flera år åtagit sig att bygga en formidabel konventionell landmilitär makt, med 6 mekaniserade divisioner och inrikta bland annat 1250 moderna tunga stridsvagnar, 1600 infanteristridsfordon, 700 155 mm självgående kanoner eller till och med 500 flera raketuppskjutare. Det verkar som om Warszawa också har ambitionen att skaffa ett förstklassigt flygvapen, genom förvärvet av 32 F-35A jaktplan, 48 FA-50 lätta jaktplan och genom att inleda diskussioner med Seoul om 'eventuellt deltagande i KF-21 Boramae-programmet.


Det finns 75 % av denna artikel kvar att läsa, prenumerera för att få tillgång till den!

Metadefense Logo 93x93 2 Awacs och elektronisk krigföring | Konstruktion av militära flygplan | Försvarskontrakt och anbudsförfaranden

den Klassiska abonnemang ge tillgång till
artiklar i sin fullständiga versionoch utan reklam,
från 1,99 €.


För vidare

2 Kommentarer

Kommentarer är stängda.

SOCIALA NÄTVERK

Senaste artiklarna