Efter en teknologisk bedrift fra Naval Group er Perle-ubåden tilbage i Toulon

Atomangrebsubåden La Perle sluttede sig til sin hjemmehavn i Toulon i denne uge, efter en teknologisk bedrift af ingeniører og Naval Group-personale, som gjorde det muligt at pode den forreste sektion af Saphir-ubåden, der blev nedlagt i 2019, til den bagerste sektion af Perlen, efter en brand ødelagde skibets stævn den 12. juni 2020, mens skibet var i moderniseringsfasen og vedligeholdelsen. Ikke alene gjorde denne procedure det muligt at bevare den ubåd, som mange anså for tabt, men den nye bygning, som bærer dåbsnavnet La Perle fra sin bageste sektion, vil blive udstyret med forstærkede operationelle kapaciteter, især med indlejring af visse systemer, der udstyrer skibet.ny klasse af atomangrebsubåde af Suffren-klassen.


Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter -

Artiklerne i fuld adgang er tilgængelige i afsnittet "Gratis varer". Flash-artikler er tilgængelige i fuld version i 48 timer. Abonnenter har adgang til de fulde artikler om analyse, nyheder og syntese. Artikler i arkiverne (mere end 2 år gamle) er forbeholdt Premium-abonnenter.

Køb af abonnementer er kun tilgængeligt fra hjemmesiden - afsnittet Abonnementer og værktøjer


Hæld en savoir plus

Meta-forsvar

GRATIS
VIEW