Covid-19-epidemien forsinker konkurrencen om Canadas nye jagerfly og kan forstyrre et stort antal bud rundt omkring i verden

Vi har allerede i flere måneder vendt tilbage i detaljer til omvæltningerne, der blev fremkaldt af Covid-19-epidemien i forsvarssektoren, uanset om de forstyrrer operationelle tidsplaner, truende forsvarsinvesteringer, der fører til annullering af større internationale messer eller ved direkte at påvirke militært personel. Men epidemien afbrød også en god del af den industrielle aktivitet inden for forsvarssektoren, til det tidspunkt at forsinke visse leverancer af udstyr, men også gennemførelsen af ​​et vist antal bud.

Tidligere denne uge lærte vi, at Royal Canadian Air Force (Royal Canadian Air Force) annoncerede, at den ville udsætte i mindst en måned start af konkurrencen for at erstatte sine CF-188-krigere, lokal betegnelse af F / A -18 Boeing Hornet. Oprindeligt havde de forskellige kandidater indtil slutningen af ​​juni til at indsende deres forslag som en del af Future Fighter Capability Project. Fristen er nu den 31. juli.

I 2018, hvor ca. 80 CF-188s var tilbage i drift, købte Canada ca. 18 brugte F / A-XNUMX Hornets fra Australien for at opretholde operationel kapacitet i afventning af ankomsten af ​​en erstatning

Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter - fra €1 den første måned

Artikler med fuld adgang er tilgængelige i " Gratis varer“. Abonnenter har adgang til de fulde analyser, nyheder og synteseartikler. Artikler i arkiverne (mere end 2 år gamle) er forbeholdt Premium-abonnenter.

Alle abonnementer er uforpligtende.


Hæld en savoir plus

Meta-forsvar

GRATIS
VIEW