På trods af den sundhedsmæssige og økonomiske krise øger Kina sit forsvarsbudget med 6,6% i 2020

Nogle tal alene siger mere end snesevis af sider med analyser. Det er tilfældet for væksten i det kinesiske forsvarsbudget for 2020, som vil stige til 6,6% på trods af den økonomiske og sundhedsmæssige krise, der rammer og vil fortsætte med at ramme verden i månederne og måske de kommende år. Oplysningerne blev offentligt præsenteret i anledning af den årlige session for den kinesiske nationale partikongres.

Denne vækst præsenteres mildt sagt imidlertid af den kinesiske kommunikation som et fald, i dette tilfælde et fald i den årlige vækst i forsvarsindsatsen, der er vokset med et gennemsnit på 10,5% om året i løbet af de sidste 10 år, og som stadig voksede med 7,5% i 2020. Dette er ifølge analysen offentliggjort af statens websted GlobalTimes.cn, for at garantere bæredygtigheden af ​​de programmer, der er lanceret i de seneste år, og derfor respektere effekten af ​​transformation og modernisering af Folkets Befrielseshær og den kinesiske forsvarsindustri, der er gennemført siden begyndelsen af ​​2000'erne, og accelereret siden 2012 og præsident Xi Jinpings tiltrædelse til magten.

FC31 Nyheder Defense | Forsvarets budgetter og forsvarsindsats | Forsvarspolitik
I to årtier har Kina kompenseret for næsten al sin teknologiske tilbageståenhed, især ved at øge de bevæbningsprogrammer, der er udviklet parallelt for kinesiske styrker og til eksport, såsom FC-31 stealth-kampfly.

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheder | Forsvarets budgetter og forsvarsindsats | Forsvarspolitik

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler