20 programmer til at styrke hærene og bevare det franske industrielle stof

Mellem den sundhedsmæssige og økonomiske krise i forbindelse med Covid19-virussen og sikkerhedskriser, der ryster Mellemøsten, Middelhavet, Asien og Østeuropa, er der ingen mangel på områder, der bekymrer franske politikere i med ansvar for forsvar, offentlige finanser og industri. Men mens disse filer nu administreres isoleret, vil en global vision give os mulighed for at overveje løsninger, der opfylder alle behov og kontekstuelle krav.

Styrkelse af franske hære, et presserende behov

Selvom loven om militær programmering 2019-2025 utvivlsomt har gjort det muligt at gøre det for at undertrykke kapacitetsblødning der har ramt de franske hære i mere end 20 år, har det ikke og vil ikke tillade, imødekomme militærets reelle behov med hensyn til format og udstyr i det kommende årti. Indtil videre forbliver denne LPM fast på de kvantitative og kvalitative mål, der er defineret af hvidbogen fra 2013der henviser til, at den internationale situation var en helt anden, for eksempel med en tung pansrede styrke, der var begrænset til 200 stridsvogne, en luftvåben, der kun indrettede 185 krigere, og en flåde, der kun havde 15 fregatter og 6 under- angriber sejlere, mens det overordnede format af hærerne er etableret omkring 205.000 soldater. 

Fransk Leclerc-tank i manøvre Forsvarsanalyse | Artilleri | Jagerfly
Hæren vil kun have 200 moderniserede Leclerc-tanke opdelt i to "tunge" brigader til kamp med høj intensitet.

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsanalyse | Artilleri | Jagerfly

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler