KC-46 Pegasus står over for nye tekniske problemer, hvilket øger presset på Boeing yderligere

For Boeing er tilbageslagene i KC-46 Pegasus-programmet mere og mere som en uendelig historie. Mens købet af 179 nye tankskibe er vigtigt for den amerikanske luftvåbners projiceringsoperationer, har det nye fly akkumuleret forsinkelser og yderligere omkostninger i årevis.

Mens Boeing lover at øge indsatsen for hurtigt at korrigere de mest problematiske tekniske bekymringer, ser det omvendt ud til, at et nyt kategori 1-problem for nylig er dukket op. Faktisk ville USAF have fortsat med det rapporter alvorlige brændstof lækager kræver at videregive dette tekniske problem til rangering af kritiske tekniske fejl. Kategori 1 betyder faktisk, at de konstaterede fejl kompromitterer flysikkerheden og missionens succes.

USAF Boeing KC 46A Pegasus 767 2LKC Defense News | Tankskibe | Konstruktion af militærfly
KC-46 nær Boeing-fabrikker i Seattle-området. I øjeblikket stoppes produktionen af ​​Boeing-passagerfly, inklusive deres militære derivater som KC-46.

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Logo Metadefense 93x93 2 Actualités Défense | Avions Ravitailleurs | Construction aéronautique militaire

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler