Europæere skal udvikle anti-missilløsning til at imødegå nye trusler

Blandt de nye programmer, der blev annonceret inden for rammerne af PESCO, Den Europæiske Unions strukturerede samarbejdsprogram, TWISTER-programmet, FOR TIDLIG ADVARSEL OG INTERCEPTION MED RUMBASERET TEATEROVERVÅGNING er uden tvivl den mest ambitiøse set fra et teknologisk synspunkt. Under ledelse af Frankrig har TWISTER i samarbejde med Finland, Italien, Holland og Portugal til formål at udvikle en anti-missil-løsning beregnet til at modvirke såkaldte nye trusler, nemlig trusler, der ikke kan håndteres i dag af eksisterende antimissilsystemer for at skabe en europæisk base for det ballistiske missilforsvarsprogram af NATO.

Vi har allerede gentagne gange rapporteret om disse nye trusler, uanset om de er missiler designet til at udvikle sig ved at besejre de nuværende aflytningsstandarder, ligesom Iskander-missilet, hypersoniske våben som Kinzhal-missiler, eller manøvrerende hypersoniske atmosfæriske genindtrækningskøretøjer, såsom den russiske Avangard, hvis de to første kopier installeres. Disse våbensystemer blev designet til at reagere på det anti-missilskjold, der blev indsat af NATO, især i Rumænien, Polen og på skibe i Nordsøen, betragtet af Rusland som en trussel mod balance mellem afskrækkende kræfter (glemmer i forbifarten, at også Rusland har udviklet og implementeret adskillige anti-ballistiske missilteknologier).

kinjal Nyheder Forsvar | Atomvåben | Forsvarskontrakter og udbud
Med Kinzhal har Rusland et våben, der strækker sig over 2000 km og er i stand til at trænge ind i vestlige antimissilsystemer

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheder | Atomvåben | Forsvarskontrakter og udbud

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

1 KOMMENTAR

Kommentarer er lukket.

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler