Rusland begynder at teste for at udruste Su35-jagerfly med R-37M meget langtrækkende missil

Et af NATOs vigtigste aktiver over for Rusland er baseret på styrken fra dets luftstyrker, der teoretisk er i stand til at tage kontrol over himlen og derfor rammer de modsatte kræfter, hvad enten det er i engagementzoner og dybtgående. . For at sikre denne luftkraft anvender de vestlige luftstyrker et stort antal støttefly, uanset om de er tankere som KC46 eller A330 MRTT, tidlige advarselsfly som E7 Wedgetail. eller E3 Sentry eller elektroniske efterretningsfly som EC-130H Compass Call.

For Rusland er det ikke et spørgsmål om at forsøge at få en fordel i forhold til NATO på dette område, et fundamentalt utilgængeligt mål, men at forhindre sidstnævnte i at nå det. For at gøre dette implementerer de russiske styrker langtrækkende luftbeskyttelsessystemer, såsom S-400 og den fremtidige S-500, der har til formål at skubbe støtteflyet tilbage langt ud over engagementslinjen, og derfor for at reducere dens effektivitet. RVV-BD- eller R37M-missilet er en del af denne strategi. Med en rækkevidde, der ifølge kilder når mellem 200 og 400 km og en hypersonisk hastighed på Mach 6, er R37M et tungt missil designet specielt til at eliminere NATOs støttefly og fratage sidstnævnte en komponent afgørende for dets luftkraft.

MAKS2013 R37M Defense News | Jagerfly | Den Russiske Føderation
R37M-modellen blev officielt præsenteret på MAKS Moskva-showet i 2013

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame.

Meta-Defense fejrer sit 5-års jubilæum!

LOGO meta forsvar 114 Forsvarsnyheder | Jagerfly | Den Russiske Føderation

- 20% på dit Classic- eller Premium-abonnement, med kode Metanniv24Indtil Kun 21. maj !

Tilbuddet gælder fra 10. til 21. maj for online abonnement på et nyt Classic eller Premium, årligt eller ugentligt abonnement på Meta-Defense hjemmesiden.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler