Den europæiske drone tager fart, men stiller mange spørgsmål

Efter at være blevet beskyldt for alt ondt, ser det ud til, at MALE Eurodrone Medium Altitude Long Endurance drone-programmet, der samler Tyskland, Spanien, Frankrig og Italien, ser slutningen af ​​tunnelen. Faktisk ifølge kabinettet for ministeriet for de væbnede styrker, programmet skal føre til en underskrift inden årets udgang, at bestille 21 systemer på 3 droner hver til et beløb, der ville være tæt på det fastsatte mål på 7,1 milliarder euro. Eurodrone forventes at tage sin første flyvning inden 2024, og det første system vil blive leveret til Tyskland i 2027, hvor Frankrig modtager sit første system i 2028.

Dette er utvivlsomt fremragende nyhed, både for de europæiske hære og for luftfartsindustrien, for ikke at være for langt bagefter af den amerikanske eller kinesiske industri inden for det strategiske felt for kampdroner. Derudover vil dette give europæere mulighed for at implementere deres droner uden at skulle henvise dem til USA, som det er tilfældet i dag for MQ9 Reaper-droner, hvis operationelle brug fortsat er underlagt tilladelse fra Washington. Endelig vil dette gøre det muligt for de europæiske luftfartsselskaber, der deltager i programmet, Airbus Defense & Space for Tyskland og Spanien, Leonardo for Italien og Dassault Aviation for Frankrig, at få en betydelig tilbagevenden af ​​erfaring alene. implementering af disse systemer, der sikrer både overvågning og målrettede strejker, hvis det er nødvendigt.

MQ 9B Sky Guardian General Atomics News Defense | Tyskland | Hærens budgetter og forsvarsindsats
General Atomics tilbyder sin MQ-9B SkyGardian som et alternativ til Eurodrone-programmet, hvis det annulleres

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame.

Meta-Defense fejrer sit 5-års jubilæum!

LOGO meta forsvar 114 Forsvarsnyheder | Tyskland | Forsvarets budgetter og forsvarsindsats

- 20% på dit Classic- eller Premium-abonnement, med koden Metanniv24

Tilbuddet gælder fra 10. til 20. maj for online abonnement på et nyt Classic eller Premium, årligt eller ugentligt abonnement på Meta-Defense hjemmesiden.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler