Disse 5 funktioner, der gør FDI Belh @ rra fregatter uundværlige i Grækenland

Hvis mappen rundt ordren på 18 fly Rafale af Grækenland forhandlet på få uger, har den, der omgiver den mulige fratrædenes fratræden til den hellenske flåde, trukket videre i mere end et årti. Det fremskridt, der er gjort ved årets start omkring erhvervelsen af ​​de 2 FDI Belh @ rra fregatter fra Naval Group, i en standard identisk med dem bestilt af den franske flåde, blev fejet væk i løbet af sommeren af forhandlinger virker risikable på den franske side, der har fået Grækenland til at overveje andre muligheder, såsom at bestille nye, billigere fregatter fra Holland eller Tyskland.

Bandeau03 Militære alliancer | Forsvarsanalyse | Cypern
Disse 5 egenskaber, der gør FDI Belh@rra fregatterne essentielle i Grækenland 4

Uden at gå i detaljer i budgetforhandlingerne, som sandsynligvis skal styres af Elysee-paladset for at udvikle sig positivt, er det interessant at sætte i perspektiv den specifikke operationelle kapacitet for denne nye fregat med hensyn til de specifikke behov hos den hellenske flåde for at se hvor vigtigt FDI Belh @ rra ville være for at bremse den tyrkiske flådes og luftvåbnets planlagte magtstigning og sikre en tilstrækkelig afskrækkende kropsholdning til at forhindre enhver hensynsløs militær eventyrisme i Det Ægæiske Hav som i Cypern. For at gøre dette vil vi studere Belh @ rra's 5 vigtigste operationelle kapaciteter.

Luftforsvar og nægtelse af adgang

122 meter lang og 17,7 m fra Maitre-Bau, Defense and Intervention Frigate, eller FDI, er et kampskib med et uovertruffen luftfartsforsvar og nægtelse af adgangsevne til et skib på kun 4500 tons. Denne kapacitet skyldes fælles brug af Aster 30-luftfartsmissil, der er designet af Frankrig og Italien inden for Eurosam-konsortiet, og Thale SeaFire 500 ny generation radars. Aster 30 kan nå mål over 120 km væk med en hastighed på Mach 4,5 i en højde over 13.000 m. Dens fremdrifts- og kraftstyringssystem gør det både meget lydhørt og manøvrerbart, samtidig med at det opretholder sin høje hastighed og manøvreringsevne under hele flyvningen, hvilket giver missilet en ekstraordinær No Escape Zone på 100 km (afstand i hvorunder det ikke længere er muligt at undgå missilet ved manøvre), meget højere end amerikanske SM2-missiler. Dette er grunden til, at den amerikanske flåde ofte affyrer 2 SM2-missiler samtidigt, hvor en enkelt Aster 30 er tilstrækkelig.

SeaFire 500 Thales Militære Alliancer | Forsvarsanalyse | Cypern
Thales SeaFire 500 Radar er i dag en af ​​de mest effektive søradarer på markedet, der på mange måder kan sammenlignes med den amerikanske SPY-6, selvom den er meget mere imponerende og betydeligt dyrere.

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame.

Meta-Defense fejrer sit 5-års jubilæum!

LOGO meta forsvar 114 Militære alliancer | Forsvarsanalyse | Cypern

- 20% på dit Classic- eller Premium-abonnement, med kode Metanniv24Indtil Kun 21. maj !

Tilbuddet gælder fra 10. til 21. maj for online abonnement på et nyt Classic eller Premium, årligt eller ugentligt abonnement på Meta-Defense hjemmesiden.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler