USA benægter salg af F35 til Indonesien, der baner vejen for Su-35s

Moderniseringen af ​​det indonesiske luftvåben ligner mere og mere en tv-soapopera, da vendingerne er mange. Mens Jakarta gik ind i forhandlinger med Viennes om at erhverve de 15 brugte jagerfly fra Eurofighter Typhoon som de østrigske myndigheder gerne vil slippe af med, har Washington netop sendt et ugunstigt svar på den indonesiske anmodning om erhvervelse af F35, der som alternativ tilbyder F16 Block 72+ eller F / A 18 E / F Super Hornet. Men for de indonesiske myndigheder kunne dette afslag tjene som et argument for at validere ordren for 11 russiske Su-35s-krigere i forhandlinger i flere år.

Traditionelt ikke-tilpasset har Indonesien, siden dets uafhængighed proklameret af præsident Sukarno i august 1945, altid sørget for at afbalancere sine erhvervelser af forsvarsudstyr mellem Sovjetunionen og Vesten. Dens jagerflåde i dag er en slags lappetæppe af russiske fly med 11 Su-30 og 5 Su-27, Amerikanske med 33 F-16 og andre kilder med den sydkoreanske T-50 og de britiske høge. Det foran voksende spændinger med Beijing, og jagerflådens aldring, Jakarta har gennemført omfattende konsultationer for at modernisere den og forsøger igen at skabe balance mellem oprindelsen og samtidig bevare sine offentlige finanser.

Indonesiske luftvåbens 5 Su-27 SKM'er markerer årets vægt og skal trækkes tilbage fra tjeneste

Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter -

Artiklerne i fuld adgang er tilgængelige i afsnittet "Gratis varer". Flash-artikler er tilgængelige i fuld version i 48 timer. Abonnenter har adgang til de fulde artikler om analyse, nyheder og syntese. Artikler i arkiverne (mere end 2 år gamle) er forbeholdt Premium-abonnenter.

Køb af abonnementer er kun tilgængeligt fra hjemmesiden - afsnittet Abonnementer og værktøjer


Hæld en savoir plus

Meta-forsvar

GRATIS
VIEW