Uusi tilaus Switchblade 300 prowlingammuksista Ranskan armeijalle

Voimme sanoa mitä haluamme Ukrainan sodasta, mutta ei ole epäilystäkään siitä, että se on siirtänyt huomattavasti linjoja Euroopassa ja erityisesti Ranskassa tiettyyn ohjelmalliseen konservatiivisuuteen ja armeijoiden operatiivisuuteen nähden. Ja monet kykypuutteet, joista Think Tanksissa ja Ranskan puolustusalan erikoislehdistössä on keskusteltu useiden vuosien ajan, ovat nyt Puolustusvoimien ministeriön nostamassa tärkeimpien hankintojen tärkeysjärjestykseen. Tämä koskee ilmatorjuntajärjestelmiä ja erityisesti maajoukkojen SHORAD-valmiuksia (Short Range Air Defense), elektronisen sodankäynnin kykyjä ja hävittäjäilmapuolustuksen tukahduttamista sekä tarvetta korvata ja laajentaa pitkän kantaman iskua. tykistön kykyjä. Tämä pätee myös uudentyyppisten ammusten ilmaantumisen yhteydessä, prowling-ammus, jota toisinaan kutsutaan väärin "kamikaze-drooneiksi".


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Venäjän ja Ukrainan konflikti | Yhdysvallat | Aseiden vienti

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit