Nye russiske helikoptertransportører kan konverteres til hospitalskibe

Synes godt om Frankrig, der udsendte sine Mistral- og Dixmude-angrebshelikopterbærere at overføre patienter ramt af Covid19 til Korsika, Det Indiske Ocean og Caribien, hvor den russiske flåde anvender dens hospitalskib Irtysh i Vladivostok fra 13. april 2020 at lette byrden for hospitaler i regionen på vej til at blive mættet af tilstrømningen af ​​patienter. Hvis denne episode fik den russiske forsvarsminister, Victor Shoïghou, til at genoverveje tilrådeligheden af ​​at bygge et eller flere hospitalskibe, vil de budgetmæssige begrænsninger og det russiske skibsværfts operationelle pres sandsynligvis i det mindste, hvis ikke annullere. udsætte et sådant program.

Dette er grunden til, at det russiske forsvarsministerium beordrede Zaliv-værfterne, der ligger på Krim og var ansvarlig for opførelsen af ​​de to nye 2 ton helikopterbærere fra den russiske flådes 25.000-projekt, at integrere i skibsdesign muligheden for at omdanne det til et hospitalskibved at arrangere det nødvendige driftsudstyr om bord på skibet. Formålet med Admiralitetet er at være i stand til at drage fordel af de eksisterende installationer om bord, såsom helikopterhangaren samt de lokaler, der er beregnet til at rumme marine tropper, at være i stand til at rumme de syge eller sårede i tilfælde af en pandemi eller naturkatastrofe. For at gøre dette vil rum, der potentielt kan omdannes til et modtagelsesområde for patienter, modtage udstyr, der letter deres transformation, såsom et iltfordelingsnetværk.

bcp 3 Defense News | Militær forsyningskæde | Militære flådekonstruktioner
Mistral klasse PHA'er, som de russiske helikopterbærere er inspireret af, er udstyret med et hospital bestående af 2 operationsstuer, 1 scanner, 7 intensivplejesenge og 70 medicinske senge.

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheder | Militær logistikkæde | Militær flådekonstruktion

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler