Efter tigrene ønsker den australske hær at erstatte en del af sin MRH90 Taipan

Absolut synes australiere ikke at være store fans af europæiske helikoptere. Efter at have lanceret et udbud om at udskifte deres ARH Tiger-kamphelikoptere, som de bebrejder for for kompleks og dyr vedligeholdelse, forbereder de sig nu på at udskift deres MRH 90 Taipan i drift inden for det 6. Holsworthy luftfartsbestemmelseraf amerikanskfremstillede HH-60W eller MH-60M Black Hawk helikoptere. I spørgsmålet om den dårlige placering (ifølge dem) af havnemaskingeværet og rebet af afstamning til de særlige operationer.

Australske specialstyrker ønsker at prioritere interoperabilitet med USA ved at vælge HH-60W i stedet for de Taipan MRH90'er, der i øjeblikket er i drift

Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter - fra €1 den første måned

Artikler med fuld adgang er tilgængelige i " Gratis varer“. Abonnenter har adgang til de fulde analyser, nyheder og synteseartikler. Artikler i arkiverne (mere end 2 år gamle) er forbeholdt Premium-abonnenter.

Alle abonnementer er uforpligtende.


Hæld en savoir plus

2 tanker til “Efter tigrene ønsker den australske hær at erstatte en del af sin MRH90 Taipan”

  1. […] forsinkelser i modernisering af helikoptere. Disse vanskeligheder førte i 2020 til Belgien og derefter annoncerede Australien tilbagetrækningen af ​​nogle af deres enheder, mens Oslo i juni 2022 annoncerede sin beslutning om rent og enkelt at vende tilbage til […]

  2. […] 29 AH-64E Guardian kamphelikoptere til at erstatte dets Tigers fra 2025, såvel som dets hensigt om at erstatte dets Taipans, som også led under dårlig organisering af forsyningskæden, hvilket resulterede i […]

Kommentarer er lukket.

Meta-forsvar

GRATIS
VIEW