5 af de 6 amerikanske stabschefer i karantæne på grund af Covid-19

- Annonce -

De fleste stabschefer for de amerikanske væbnede styrker er nu i karantæne, efter at stabschefen for den amerikanske kystvagt, admiral Charles Ray, blev diagnosticeret positivt for Covid19 coronavirus tidligt uge. Sidstnævnte havde faktisk følt milde symptomer i løbet af weekenden, hvilket berettigede testen. Alle de generalsofficerer, der har arbejdet med admiral Ray de seneste dage, det vil sige 5 af de 6 stabschefer, hvor generalhyrden for US Marines Corps er den eneste undtagelse, er derfor i karantæne siden i går aftesog skabte en helt ny situation i Pentagon.

Ifølge Pentagons talsmand er de pågældende stabschefer fortsat i stand til at imødekomme operationelle behov og er naturligvis blevet testet for at opdage mulige tilfælde af forurening. Andre test er i gang, især for at afgøre, om der er opstået kontaminationsklynger efter denne første sag. Under alle omstændigheder har denne uheldige episode ifølge de amerikanske militærmyndigheder i det mindste for øjeblikket ingen indflydelse på gennemførelsen af ​​operationer rundt om i verden.

USS Roosevelt Guam Defense News | USA | Luftvåben
USS Theodore Roosevelt i Guam havn, da epidemien spredte sig om bord

LOGO meta forsvar 70 Forsvarsnyheder | USA | Luftvåben

75% af denne artikel er tilbage at læse,
Abonner for at få adgang til det!

- Annonce -

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 6,90 €.


Nyhedsbrev abonnement

Tilmeld dig Meta-Defense nyhedsbrev at modtage
seneste modeartikler dagligt eller ugentligt

- Annonce -

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler