Forhandlingerne skrider frem mellem Berlin og Jerusalem om det antiballistiske system Arrow 3

Arrow 3 Israel IAI e1663860251969 Tyskland | Militære alliancer | Forsvarskontrakter og udbud

I mange henseender begyndte de forhandlinger, der begyndte efter den russiske offensiv mod Ukraine, mellem israelere og tyskere til tillade Tyskland at implementere Arrow-3 anti-ballistiske system, repræsenterer den samlende søjle, der har bragt 14 andre europæiske lande (Belgien, Bulgarien, Estland, Finland, Ungarn, Letland, Litauen, Norge, Holland, Tjekkiet, Rumænien, Storbritannien, Slovakiet og Slovenien) til at tilslutte sig det tyske European Sky Shield-initiativ for at give Europa et integreret antiluftskyts og især antimissilforsvar at begrænse den russiske trussel. Og hvis eksporten af ​​tyske IRIS-TL-systemer, som dette initiativ er målrettet mod, ikke rigtig har taget fart til dato, især i lyset af meget aktiv konkurrence fra de amerikanske NASAMS og israelske systemer SPYDER og David Sling, vil den beskyttelse, som Berlin har lovet, naboer takket være de israelske Arrow-3-systemer forbliver en stærk politisk løftestang for Tyskland for at påtvinge sig selv som omdrejningspunktet for det europæiske forsvar, i det mindste for dets østlige facade.


Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter -

Artikler med fuld adgang er tilgængelige i afsnittet "Gratis artikler". Flash-artikler er åbne i fuld version i 48 timer. Abonnenter har adgang til analyse- og oversigtsartiklerne i sin helhed. Artikler i arkiver (mere end to år gamle) er forbeholdt Premium-abonnenter.

– 15 % på dit abonnement Classic eller Premium (månedlig eller årlig) med koden Tilbage til skolen 23
Kun indtil 30. september!


Del artiklen:

Hæld en savoir plus

3 tanker om “Forhandlingerne skrider frem mellem Berlin og Jerusalem vedrørende det antiballistiske system Arrow 3”

  1. […] hard-kill Trophy og Iron Fist aktive forsvarssystemer, endda næsten eksklusive kapaciteter, såsom Arrow 3 exo-atmosfærisk anti-ballistisk missil uden noget tilsvarende i Europa. Desuden tilbyder israelske producenter ofte […]

  2. […] titler i Europa, hvad enten det er i luftværnssystemer som David Sling, Spyder eller Arrow-3, men også inden for langtrækkende artilleri med PULS-systemet og kanonen […]

  3. […] Forhandlinger med det israelske IAI, men også det amerikanske Boeing, som bidrog væsentligt til designet af Arrow 3, er blevet ført med fuld fart siden da, idet Berlin i midten af ​​juni 2023 havde annonceret den næste rate af en fremrykning af €560 mio. på de €4.3 milliarder, som erhvervelsen af ​​dette system vil koste, præsenteret som det ultimative anti-missilskjold, der er i stand til at beskytte Tyskland mod den russiske trussel, men også medlemmerne af European Skyshield. […]

Kommentarer er lukket.