Etelä-Korea yrittää tarjota Dosan Anh Changho -sukellusveneensä Australialle

Vähintään, mitä voidaan sanoa, on se, että Etelä-Korean viranomaiset eivät säästele voimiaan edistääkseen puolustustarvikkeitaan kaikkialla maailmassa. vakuuttamisen jälkeen Egypti ostaa 200 K-9 itseliikkuvaa tykkiäja allekirjoittivat kumppanuussopimuksen Turkin kanssa saattamaan päätökseen Altay-panssarivaunun rakentaminen, Soul on tehnyt yhteistyötä Varsovan kanssa siinä, mitä voisi olla yksi vuosikymmenen kunnianhimoisimmista puolustusteollisuuden yhteistyöhankkeista. Australiassa Etelä-Korean viranomaiset ovat jo onnistuneet saattamaan K-9 itseliikkuvan aseen Land 8116 -ohjelmaan, kun Canberra ilmoitti joulukuussa 2021 hankkivansa 30 K-9 panssaroitua itseliikkuvaa järjestelmää, jotka on nimetty AS9:ksi. ja 15 AS10 ammusten kuljetus- ja uudelleenlatausajoneuvoa, 1 miljardilla Australian dollarilla, hieman yli 700 m€. Ja kuten Turkissa ja Puolassa, Soul aikoo hyödyntää tätä dynamiikkaa Australiassa.

Ensinnäkin jalkaväen taisteluajoneuvo AS21 Redback on tänään finaalissa saksalaista KF41 Lynxiä vastaan kilpailun puitteissa kilpailun puitteissa Land 400 pass 3 hankinnasta 300–450 jalkaväen taisteluajoneuvoa Australian armeijalle, kilpailu, josta monet kaiut viittaavat siihen, että Etelä-Korean säiliö olisi Australian viranomaisten suosikki, erityisesti edullisemman hinnan vuoksi. Itse asiassa eteläkorealaisilla puolustusalan yrityksillä on nyt Australiassa tehokas verkosto, joka koostuu entisistä poliittisista ja sotilaallisista henkilöistä tukeakseen ehdotuksiaan. Juuri tätä verkostoa on pyydetty esittämään täysin epävirallisella tavalla Etelä-Korean tarjous vastata Canberran yhä kiireellisempiin ongelmiin, jotka liittyvät sen sukellusvenelaivaston uusimiseen, Soulin täydellisesti hallitsemassa viestintäharjoituksessa.

Collins Submarines Australia Air Independent Propulsion AIP | Puolustusanalyysi | Australia
Vaikka Australian kuninkaallisen laivaston 6 Collinsia on modernisoitu ja laajennettu, ne eivät voi pilata linjaa vuoden 2035 jälkeen

Emme palaa Australian entisen pääministerin Scott Morrisonin SEA 1000 -sopimuksen purkamisen seuraukset amerikkalaisten tai brittiläisten ydinsukellusveneiden hankinnan hyväksi. Nyt on käymässä yhä selvemmäksi, että Australian kuninkaallinen laivasto joutuu kohtaamaan suuren kapasiteettivajeen kuuden Collins-luokan sukellusveneensä vetäytymisen, jonka pitäisi tapahtua viimeistään vuonna 6, ja ensimmäisen ydinvoimalan saapumisen välillä. moottorikäyttöiset sukellusveneet, jotka on kehitetty AUKUS-allianssin puitteissa, mikä ei tapahdu ennen vuotta 2035, parhaimmillaan. Itse asiassa yli 2040 vuoden ajan Australian laivastovoimat kohtaavat huomattavan kyvykkyysvajeen sukellusvenesodan alalla, ja kokonaiskapasiteetti on katkennut vähintään 10 vuoden ajan, vaikka tänä aikana kiinalaisten uhka saavuttaa huippunsa. Jos saksalaiset, ruotsalaiset ja jopa japanilaiset ovat yrittäneet useiden kuukausien ajan ehdottaa hillitysti siirtymäkauden ratkaisua Australian viranomaisille, eteläkorealaiset ovat valinneet luultavasti paljon tehokkaamman lähestymistavan, joka kohdistuu suoraan maan yleiseen mielipiteeseen.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Logo Metadefense 93x93 2 Air Independent Propulsion AIP | Puolustusanalyysi | Australia

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

2 Kommentit

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit