UK Tempest-program for å generere 20.000 XNUMX arbeidsplasser i landet

Mange i Europa tviler på bærekraften til den nye generasjonen Tempest kampflyprogram for Storbritannias offentlige finanser. En analyse utført av revisjonsfirmaet Price Waterhouse Cooper på forespørsel fra BAe viser imidlertid at programmet vil betinge større økonomisk og industriell aktivitet med som et resultat 20.000 25 arbeidsplasser og XNUMX milliarder pund i økonomisk avkastning for landet. Ved direkte å integrere ideen om sosial og budsjettmessig avkastning av offentlig innsats i et stort program som Tempest, viser den britiske forsvarsindustrien sin vilje til å fullføre prosjektet, selv om den måtte gjennomføre det alene.

PWCs analyse av de økonomiske effektene av Tempest-programmet vil være kjent for de som jevnlig følger Meta-Defense, da det er tett på doktrinen om forsvaret med positiv verdsettelse. I følge dataene som er publisert der, genererer 100 direkte jobber innenfor programmet 270 indirekte jobber, dvs. underleverandører, og induserte jobber, dvs. jobber knyttet til forbruket av direkte og indirekte jobber skapt. I tillegg vil hver £ 2,2 million investert i ordningen generere £ 30 millioner i trickle-down i den britiske økonomien. Faktisk, i løpet av de 2020 årene mellom 2050 og 20.000, vil programmet ha sikret totalt 6500 25.3 arbeidsplasser inkludert XNUMX direkte jobber, og omfordelt XNUMX milliarder pund i den britiske økonomien, og dermed redusere de totale kostnadene for programmet for landets offentlige finanser .

BAE fabrikk Typhoon Forsvarsnyheter | Jagerfly | Forsvarets budsjetter og forsvarsinnsats
BAe er arvingen til de store britiske luftfartsselskapene som designet legendariske kampfly som Camel, Spitfire, Vampire og Tornado.

Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheter | Jagerfly | Forsvarets budsjetter og forsvarsinnsats

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 1,99 €.


For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler