Hollannin laivastolle kyse on droneista!

Hollannin laivasto tai Koninklijke Marine on mukana kaikkien maan armeijoiden tapaan suurissa ja nopeissa ponnisteluissa, joiden tarkoituksena on korjata "rauhan etujen" vuosien seuraukset ja niiden tuottamien luottojen puute, ja vastasi , turvallisuusuhan kehitys Euroopassa.

Se on siten käynnistänyt lähes kaikkien tärkeimpien laivastoyksikköjensä korvaamisen seuraavien viidentoista vuoden aikana Walrus-sukellusveneistä sen Tripartite-miinanmetsästäjiin, mukaan lukien sen De zeven Provincien- ja Karel Doorman -fregatit, sen LPD Rotterdam ja Jan de Witt sekä hänen Holland-luokan OPV:t.

Samaan aikaan on käynnistetty useita drone-ohjelmia, erityisesti pintadrooneja, laajentaakseen sen alusten suorituskykyä ja toimintakykyä keskisuurista ohjuksia kuljettavasta USV:stä kevyeen sukellusveneen metsästysveneeseen, mikä tarjoaa todellisia yhteistyömahdollisuuksia Euroopan tasolla, erityisesti Ranskassa.

Sukellusveneet, fregatit, sammakkoeläimet: Hollannin laivasto modernisoituu nopeasti

Vuonna 2019 käynnistetyn Alankomaiden laivaston modernisoinnin pitäisi antaa sille mahdollisuus 2030-luvun puoliväliin mennessä uudistaa koko etulinjalaivastonsa, joskus laajentaa sitä ja antaa sille takaisin valmiudet, jotka olivat hänen hallussaan kylmän sodan aikana. huomioituja asioita.

6 suurta miinasodankäyntialusta rMCM-ohjelmasta

Kronologisesti tämä alkoi 2 miljardin euron sopimuksella, joka rahoitettiin yhdessä belgialaisen kumppanin ja naapurin kanssa.12 suuren miinasodankäyntialuksen suunnittelu ja rakentaminen, kuusi laivastoa kohti sekä dronejärjestelmiä, joita käytetään miinanraivausoperaatioissa.

M940 Oostende RMCM julkaisu
Belgialais-hollantilaisen eMCM-ohjelman ensimmäinen suuri miinasodankäyntialus, M930 Oostende, laskettiin vesille maaliskuussa 2023 Concarneaussa.

RMCM-kilpailun voittivat ECA-ryhmät, jotka ovat sittemmin sulautuneet ranskalaisen IXbluen kanssa Exailiksi, ja Naval Group, jotka koottiin tätä tilaisuutta varten Belgian Naval & Robotics -konsortiossa.

Ensimmäinen suurista miinan sota-aluksista, M940 Oostende, joka oli tarkoitettu laivakomponenttiin, oli lanseerattiin 29. maaliskuuta 2023 Concarneaussa, kun taas toinen alus, M840 Vlissingen, matkalla Alankomaiden laivastolle, seurasi muutamaa kuukautta myöhemmin Lorientissa.

Nämä Kership-konsernin rakentamat alukset otetaan käyttöön vuonna 2024 ja 2025. Luokan viimeinen, M845 Schiedam, liittyy Koninklijke Marine -alukseen vuonna 2030. Huomaa, että lokakuussa 2023 Ranska on liittynyt tähän ohjelmaan, osana sen MMCM/SLAMF-ohjelmaa.

Se rakentaa myös kuusi suurta RMCM-miinasodankäyntialusta, joissa on joitain eroja hollantilaisten ja belgialaisten malleihin verrattuna, erityisesti droonien laukaisussa tai puolustusaseistuksessa. Pariisi, Haag ja Bryssel uudistavat siten kumppanuutta, joka synnytti yli neljäkymmentä vuotta sitten erittäin menestyneet kolmipuoliset miinanmetsästäjät.

2 M-Fregat-sukellusveneiden vastaista fregattia

Samanaikaisesti rMCM-ohjelman kanssa Belgian ja Hollannin laivastot aloittivat uuden sukellusveneiden vastaisen fregattiluokan kehittämisen ja rakentamisen, joka on tarkoitettu korvaamaan Karel Doorman -luokan M-fregat (M for Multimission). Jokainen laivasto suunnittelee hankkivansa kaksi tällaista alusta.

M-Fregat Belgia Alankomaat
M-Frigat-ohjelman hollantilaisten ja belgialaisten sukellusveneiden torjuntafregateilla on erilainen aseistus, hollantilaisten alusten on oltava paljon paremmin aseistettuja kuin Marine Componentin.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa.

Meta-Defense täyttää 5 vuotta!

LOGO meta Defense 114 Surface fleet | Puolustusuutiset | Sotilaallinen laivaston rakentaminen

- 20% Classic- tai Premium-tilauksellasi koodilla Metanniv24

Tarjous voimassa 10.-20. uuden Classic- tai Premium-, vuosi- tai viikkotilauksen verkkotilaukselle Meta-Defense-verkkosivustolla.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit